Donald Trump, replică dură pentru jurnalişti: Nu e treaba voastră ce voi discuta cu Vladimir Putin

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat joi, înaintea plecării sale către Osaka, unde are loc summit-ul G20, că nu doreşte să le comunice jurnaliştilor acreditaţi la Casa Albă subiectele pe care le va aborda în cadrul discuţiilor cu omologul său rus, Vladimir Putin, potrivit CNN.

2402 afișări
Imaginea articolului Donald Trump, replică dură pentru jurnalişti: Nu e treaba voastră ce voi discuta cu Vladimir Putin

Donald Trump către jurnalişti: Nu e treaba voastră ce voi discuta cu Vladimir Putin

„Voi avea o discuţie foarte bună cu el (Putin, n.r.). Ce îi voi spune nu este treaba voastră”, a spus liderul american.

De asemenea, în cadrul unui interviu acordat Fox News, Trump a vorbit şi despre relaţiile comerciale cu Germania, ţară despre care a spus că „abuzează de Statele Unite mai mult decât China în ceea ce priveşte comerţul”. El a făcut referire şi la cancelarul german, Angela Merkel: „Există o femeie în Europa, nu îi voi menţiona numele, care urăşte Statele Unite mai mult decât orice persoană pe care am cunoscut-o vreodată”, a spus Trump.

Donald Trump urmează să se întâlnească atât cu liderul de la Kremlin, cât şi cu Angela Merkel, în cadrul summit-ului G20, desfăşurat în oraşul japonez Osaka.

Summitul grupului G20 are loc în perioada 28-29 iunie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici