Donald Trump se va întâlni cu emirul din Qatar. Data la care va avea loc întrevederea

Preşedintele american Donald Trump va avea o întâlnire oficială cu emirul din Qatar, Tamim bin Hamad al-Thani, la Washington, în data de 9 iulie, în cadrul căreia cei doi lideri vor discuta despre evoluţia evenimentelor regionale şi internaţionale, relatează Reuters.

205 afișări
Imaginea articolului Donald Trump se va întâlni cu emirul din Qatar. Data la care va avea loc întrevederea

Donald Trump se va întâlni cu emirul din Qatar. Data la care va avea loc întrevederea

Reprezentanţii Casei Albe au transmis că întâlnirea celor doi lideri se va concentra pe îmbunătăţirea relaţiilor economice şi de securitate, precum şi pe măsuri de combatere a terorismului.

Relaţiile regionale ale Qatarului au avut de suferit în anul 2017, când Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Bahrain şi Egiptul au întrerupt comunicarea cu Qatar.

Cele patru ţări au acuzat Administraţia de la Doha că susţine militanţii islamişti şi acţiunile Iranului, lucru pe care Qatar îl neagă.

Taguri:
sua,
qatar,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici