Donald Trump şi Vladimir Putin vor discuta la summitul G20 din Germania, dar nu vor avea o întrevedere bilaterală

Donald Trump, preşedintele SUA, va discuta cu omologul său rus, Vladimir Putin, cu ocazia summitului G20 programat săptămâna viitoare în Germania, dar cei doi lideri nu au programată nicio întrevedere bilaterală formală, anunţă Washingtonul şi Moscova.

821 afișări
Imaginea articolului Donald Trump şi Vladimir Putin vor discuta la summitul G20 din Germania, dar nu vor avea o întrevedere bilaterală

Donald Trump şi Vladimir Putin vor discuta la summitul G20 din Germania, dar nu vor avea o întrevedere bilaterală

Preşedintele Donald Trump se va întâlni cu Vladimir Putin cu ocazia reuniunii G20, programată în oraşul german Hamburg, a declarat joi Herbert McMaster, consilierul prezidenţial american pentru Siguranţă Naţională.

Donald Trump şi Vladimir Putin vor discuta cu ocazia summitului, dar nu este programată nicio întrevedere formală bilaterală, a precizat McMaster, citat de site-ul Politico.com. Herbert McMaster a explicat că nu există nicio "agendă specifică" a discuţiilor.

Kremlinul a confirmat că Vladimir Putin va discuta cu Donald Trump, precizând că nu este programată nicio întrevedere bilaterală oficială.

"Vladimir Putin şi Donald Trump se vor întâlni cu ocazia summitului, dar în acest moment nu este programată nicio întrevedere bilaterală", a explicat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei Rusiei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici