Donald Trump spune că nu a văzut dovezi că Alexei Navalnîi a fost otrăvit de Rusia

  • Preşedintele Donald Trump a declarat că nu a văzut nicio dovadă care să arate că Aleksei Navalnîi a fost otrăvit.
  • Trump a refuzat să accepte evaluarea conform căreia liderul opoziţiei ruse a fost otrăvit cu un agent neurotoxic „de tip Novichok”.
  • Preşedintele american a subliniat că Statele Unite vor examina în mod foarte serios acest dosar.
1613 afișări
Imaginea articolului Donald Trump spune că nu a văzut dovezi că Alexei Navalnîi a fost otrăvit de Rusia

Donald Trump spune că nu a văzut dovezi că Alexei Navalnîi a fost otrăvit de Rusia

Preşedintele Donald Trump a declarat că nu a văzut nicio dovadă care să arate că Aleksei Navalnîi a fost otrăvit, deşi Berlinul a anunţat că are dovezi ”fără echivoc” în sensul acestă.
 
Trump a refuzat să accepte evaluarea conform căreia liderul opoziţiei ruse a fost otrăvit cu un agent neurotoxic „de tip Novichok”.
 
„Nu ştiu exact ce s-a întâmplat. Cred că este trist, este tragic, este teribil, nu ar trebui să se întâmple. Nu am încă nicio dovadă, dar voi arunca o privire,” a declarat Trump într-o conferinţă de presă la Casa Albă, potrivit ABC.
 
„Este interesant faptul că toată lumea menţionează întotdeauna Rusia şi nu mă deranjează să se menţioneze Rusia,” a mai spus preşedintele american.
 
Acesta a subliniat că Statele Unite vor examina în mod foarte serios acest dosar
 
„Vom arunca o privire asupra documentelor, pentru că ni se vor trimite o mulţime de documente în următoarele zile,” a adăugat Trump.
 
Autorităţile germane au declarat că testele efectuate au arătat că Navalnîi a fost otrăvit cu un agent chimic din grupul Novichok, aceeaşi otravă folosită pentru fostul spion rus Sergei Skripal şi fiica sa în Anglia, în 2018. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici