Donald Trump sugerează că Nancy Pelosi, preşedintele Camerei Reprezentanţilor, ar putea fi vinovată de trădare

Preşedintele SUA, Donald Trump, a afirmat că Nancy Pelosi, preşedintele Camerei Reprezentanţilor, s-ar putea face vinovată de trădare în legătură cu investigaţia parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii liderului de la Casa Albă, informează agenţia de ştiri Reuters.

989 afișări
Imaginea articolului Donald Trump sugerează că Nancy Pelosi, preşedintele Camerei Reprezentanţilor, ar putea fi vinovată de trădare

Donald Trump sugerează că Nancy Pelosi, preşedintele Camerei Reprezentanţilor, ar putea fi vinovată de trădare

"Nancy Pelosi ştia despre toate minciunile Shifty Adam Schiff şi fraudele masive comise împotriva Congresului şi poporului american", a afirmat Trump, referindu-se la preşedintele Comitetului de Informaţii din Camera Reprezentanţilor, Adam Schiff.

Camera Reprezentanţilor din SUA a lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii preşedintelui Donald Trump, suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden. În cadrul investigaţiei, Camera Reprezentanţilor i-a trimis citaţii secretarului de Stat Mike Pompeo prin care îi solicită să ofere toate documentele referitoare la contactele preşedintelui Donald Trump cu Ucraina.

Nancy Pelosi, preşedintele Camerei Reprezentanţilor din SUA, crede că Rusia este implicată în cazul controversatei conversaţii a preşedintelui Donald Trump cu omologul din Ucraina, Volodimir Zelenski, privind anchetarea lui Joseph Biden şi a fiului acestuia, Hunter Biden.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici