Donald Trump susţine că ia în considerare "oameni bine pregătiţi" pentru înlocuirea lui John Bolton

Preşedintele american Donald Trump a declarat miercuri că ia în considerare "oameni foarte bine pregătiţi" pentru a îl înlocui pe John Bolton în funcţia de consilier prezidenţial pe probleme de securitate, relatează site-ul agenţiei Reuters.

148 afișări
Imaginea articolului Donald Trump susţine că ia în considerare "oameni bine pregătiţi" pentru înlocuirea lui John Bolton

Donald Trump susţine că ia în considerare "oameni bine pregătiţi" pentru înlocuirea lui John Bolton

Liderul de la Casa Albă a declarat că sunt multe persoane care sunt interesate de funcţia lui Bolton.

"Sunt cinci oameni pe care îi consider foarte bine pregătiţi. Vom anunţa pe cineva săptămâna viitoare, dar avem oameni calificaţi", a declarat acesta.

Printre cei care l-ar putea înlocui pe John Bolton se numără Stephen Biegun, reprezentantul special SUA pentru Coreea de Nord, Richard Grenell, ambasadorul american în Germania, Robert O'Brien, negociatorul SUA pentru ostatici şi John Sullivan, secretarul de Stat adjunct.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a anunţat marţi că i-a cerut demisia consilierului prezidenţial pentru Securitate Naţională, John Bolton, în urma unor neînţelegeri provocate de sugestiile fostului oficial.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici