Donald Trump, declaraţii controversate: Tehnica „strangulării” le poate fi necesară poliţiştilor în unele situaţii

  • În timpul unui interviu acordat pentru Fox News, Donald Trump a lansat afirmaţii controversate în contextul actual al protestelor din SUA
  • Preşedintele SUA a declarat că tehnica „strangulării”, folosită de poliţişti, este inacceptabilă de cele mai multe ori
  • Totuşi, consideră că poate fi şi o metodă „necesară”
688 afișări
Imaginea articolului Donald Trump, declaraţii controversate: Tehnica „strangulării” le poate fi necesară poliţiştilor în unele situaţii

Donald Trump. Sursa FOTO: Profimedia

Donald Trump a declarat într-un interviu acordat lui Harris Faulkner, pentru Fox News, că „strangularea”, o tehnică folosită de unii poliţişti în imobilizarea suspecţilor, ar trebui să fie interzisă, vorbind la modul general. Cu toate acestea, preşedintele SUA a adăugat că metoda poate fi necesară în anumite situaţii, arată New York Times.

Preşedintele a ridicat, de asemenea, problema poliţiştilor care se află în situaţii de maximă violenţă, în confruntare cu oameni periculoşi. „Vreu să spun, există oameni extrem de răi. Aţi putut vedea asta în ultimele săptămâni.”

„Cred că întregul concept al luptei de tip <<strangulare>> unu-la-unu sună destul de nevinovat. Dar apoi realizezi că nu este vorba despre o luptă unu-la-unu. Atunci se schimbă puţin povestea, în funcţie de forţă şi duritate.” Trump a adăugat că practica strangulării ar trebui, „în general, eliminată.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici