Donald Trump, tot mai îngrijorat în privinţa COVID-19, pe măsură de scade în sondaje

  • Donald Trump devine brusc îngrijorat de criza cauzată de coronavirus şi îi sfătuieşte pe americani să se protejeze
  • Este o schimbare de direcţie în discursul liderului american, care de luni de zile spune că situaţia în SUA este sub control, deşi sunt peste 140.000 de morţi
  • Noua poziţie vine şi după ce Donald Trump pierde procente importante în faţa rivalului său, Joe Biden, în cursa pentru al doilea mandat
2054 afișări

 

Donald Trump devine brusc îngrijorat de COVID-19, abia după ce mai bine de patru milioane de americani au luat virusul. A scăzut şi în sondaje, iar apropierea alegerilor îl face să fie mai vigilent. Aşa că şi-a schimbat discursul în ceea ce priveşte situaţia din SUA.

Liderul de la Casa Albă a avertizat că situaţia se va înrăutăţi, cel mai probabil, după luni de zile în care a tot dat asigurări că totul este sub control. Într-un spaţiu închis, fără mască pe faţă, Trump îi îndeamnă pe americani să o poarte. Un adevărat exemplu.

Preşedintele SUA a mai sugerat şi evitarea locurilor aglomerate. Deşi chiar el a organizat de Ziua Americii un eveniment la care au participat sute de oameni. Donald Trump a fost criticat de-a lungul timpului pentru felul în care gestionează această criză. 

„Din păcate, asta este ceea ce avem. Te uiţi peste tot în lume. Este peste tot. Solicit americanilor să poarte măşti, distanţare socială şi o igienă riguroasă. Implorăm tinerii americani să evite barurile şi alte locuri aglomerate. Fiţi în siguranţă şi fiţi inteligenţi”, a spus Donald Trump. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici