Donald Trump va avea prima apariţie publică după ce a părăsit Casa Albă. Unde va avea loc

  • Fostul preşedinte american Donald Trump încearcă să revină pe scena politică, după plecarea furtunoasă de la Casa Albă şi punerea sa sub acuzare de către Camera Reprezentanţilor, încheiată cu achitare.
  • Ultima dată când Trump s-a adresat unei mulţimi a avut loc la mitingul de pe 6 ianuarie, cu puţin înainte de asaltul asupra Capitoliului.
  • Primul său discurs după plecarea de la Casa Albă este programat pentru duminică, 28 februarie, la Conferinţa acţiunii politice a conservatorilor (CPAC).
2270 afișări
Imaginea articolului Donald Trump va avea prima apariţie publică după ce a părăsit Casa Albă. Unde va avea loc

Donald Trump va avea prima apariţie publică după ce a părăsit Casa Albă. Unde va avea loc

Fostul preşedinte american Donald Trump încearcă să revină pe scena politică. El va vorbi weekendul viitor la Orlando, Florida, în primul său discurs de când a părăsit Casa Albă, pe 20 ianuarie, notează Le Figaro.
 
Discursul fostului preşedinte este programat pentru duminică, 28 februarie, la Conferinţa acţiunii politice conservatoare (CPAC),  potrivit anturajului său. 
 
Donald Trump va vorbi despre „viitorul Partidului Republican şi al mişcării conservatoare. De asemenea, mă aştept ca cel de-al 45 preşedinte să abordeze politicile dezastruoase privind amnistia, precum şi gestionarea graniţelor de către preşedintele Biden,” a mai spus sursa citată.
 
Ultima dată când fostul preşedinte în vârstă de 74 de ani s-a adresat unei mulţimi a avut loc la mitingul de pe 6 ianuarie, cu puţin înainte de asaltul asupra Capitoliului.
 
În afară de Trump, vor vorbi şi aliaţii săi conservatori, inclusiv fostul său secretar de stat Mike Pompeo, fostul ambasador al SUA în Germania Richard Grenell şi fosta purtătoare de cuvânt a Casei Albe, Sarah Huckabee Sanders.
 
În paralel, aproape 5000 de de soldaţi ai Gărzii Naţionale vor rămâne la Washington DC pentru 4 martie - ziua în care adepţii QAnon cred că Trump va deveni preşedinte. Unii adepţi ai QAnon cred că fostul preşedinte Donald Trump va depune jurământ la această dată.
 
Donald Trump a fost achitat de Senat, pe 13 februarie, în cel mai scurt proces de impeachment din istoria SUA. Fostul preşedinte era acuzat de instigare la insurecţia de la Capitoliu de pe 6 ianuarie.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici