Donald Trump va vota sâmbătă în Florida

  • Preşedintele Donald Trump va vota sâmbătă, în Florida.
  • Donald Trump urmează să ajungă vineri în Florida, unde va participe la mai multe întâlniri de campanie.
  • Peste 45 de milioane de americani au votat deja prin poştă sau personal pentru scrutinul din 3 noiembrie.
214 afișări
Imaginea articolului Donald Trump va vota sâmbătă în Florida

Profimedia

Preşedintele Donald Trump va vota sâmbătă devreme, în Florida, a anunţat Casa Albă.
 
"Preşedintele Trump intenţionează să voteze sâmbătă devreme în West Palm Beach," a spus purtătorul de cuvânt Judd Deere, potrivit Le Figaro.
 
Donald Trump urmează să ajungă vineri în Florida, unde va participe la mai multe întâlniri de campanie. Alegerile din SUA vor avea loc pe 3 noiembrie, dar americanii au opţiunea de a vota în avans în multe state.
 
Din cauza epidemiei de coronavirus şi temerilor de contaminare în ziua alegerilor, cifrele au explodat anul acesta: peste 45 de milioane de americani au votat deja prin poştă sau personal, cu peste 30% faţă de participarea totală din 2016, potrivit organizaţiei independente Elections Project.
 
Preşedintele american a anunţat la sfârşitul anului 2019 că va părăsi New York-ul şi va face din Palm Beach noua sa reşedinţă principală şi, prin urmare, fiscală. ”Iubesc New York-ul şi New York-urile şi voi fi întotdeauna, dar, din păcate, în ciuda milioanelor pe care le plătesc în fiecare an pentru taxele locale şi de stat, am fost tratat foarte prost de către aleşii din oraş şi din stat,” a explicat el.
 
Trump a fost crescut în cartierul Queens din New York, iar mai târziu s-a mutat în Manhattan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici