Donald Trump vs. social media. Decizia Facebook cu privire la blocarea conturilor fostului preşedinte

  • Donald Trump a lansat un blog pe site-ul personal
  • Donald Trump vrea să îşi facă şi o platformă proprie de social media
  • Astăzi Facebook a decis dacă îl primeşte sau nu înapoi pe platforma online
301 afișări
Imaginea articolului Donald Trump vs. social media. Decizia Facebook cu privire la blocarea conturilor fostului preşedinte

Donald Trump vs. social media. Decizia Facebook

Parcă ieri era ziua în care aflam că fostul preşedinte al Statelor Unite nu mai are acces la conturile personale de social media. Un gând care pe unii îi-ar putea speria, pe el l-a încurajat să-şi facă propria platformă, convins că se va întoarce mai devreme sau mai târziu. Acum poate să se exprime liber prin blogul de pe propriul website.

Conturile de social media ale lui Donald Trump au fost închise în luna ianuarie în urma asaltului de la Capitoliu. El a fost acuzat că şi-a îndemnat urmâritorii cu bună ştiinţă la un asemenea comportament.

Apariţia acestui blog nu reprezintă platforma de social media pe care Trump o tot promite alegătorilor săi, dar este un pas în direcţia respecvă. Şi mai interesant este faptul că acest blog devine public cu doar câteva ore înainte ca gigantul Facebook să ia o decizie definitivă în privinţa fostului preşedinte.

Comisia de supraveghere de la Facebook a decis azi dacă Donald Trump revine sau nu pe platforma online de socializare. Potrivit cnbc.com, interdicţia se menţine, cu posibilitatea de a fi reevaluată peste câteva luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici