Dorin Chirtoacă, fost primar din Chişinău, noul preşedinte al Partidului Liberal din Republica Moldova

Fostul primar al Chişinăului, Dorin Chirtoacă, este noul preşedinte al Partidului Liberal de peste Prut, după ce Mihai Ghimpu s-a retras după 20 de ani, notează presa din Republica Moldova.

1330 afișări
Imaginea articolului Dorin Chirtoacă, fost primar din Chişinău, noul preşedinte al Partidului Liberal din Republica Moldova

Rep. Moldova: Fostul primar din Chişinău, Dorin Chirtoacă, noul preşedinte al Partidului Liberal

"Faptul ca PL a fost supus mai multor critici in ultimul an se datoreaza tradarilor la care a fost supus, am fost tradati de toti partenerii de alianta. Problema este la ei (...) Ne angajam pe termen lung, nu pentru urmatoarele o luna sau trei ani. Acesta ne este scopul, nu puterea ci unirea. Sondajele sunt partea tehnica”, a afirmat Dorin Chirtoacă, potrivit timpul.md.

"După 20 de ani la cârma Partidului Liberal, Mihai Ghimpu şi-a dat demisia. Îl va succeda nepotul său, Dorin Chirtoacă. Alte două candidaturi au fost Roman Boţan şi Valeriu Munteanu", preciează şi publika.md.

Mihai Ghimpu, cel care a deţinut funcţia de preşedinte al Partidului Liberal timp de 20 de ani, a primit titlul de preşedinte de onoare.

În prezent, Partidul Liberal este în opoziţie, fiind înfiinţat în anul 1993.

Dorin Chirtoacă este naşul de botez al primei nepoate a fostului preşedinte Traian Băsescu.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici