Două hoteluri din New York introduc butoane de panică pentru cameriste

Cameristele care lucrează la două hoteluri de lux din Manhattan (New York) vor avea dispozitive de comunicaţii pentru urgenţe, inclusiv butoane de panică, după cazul lui Dominique Strauss-Kahn, acuzat de agresarea sexuală a unei cameriste, informează CNN.

175 afișări
Imaginea articolului Două hoteluri din New York introduc butoane de panică pentru cameriste

Două hoteluri din New York introduc butoane de panică pentru cameriste (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Hotelurile Pierre şi Sofitel vor introduce astfel de aparate, care le vor permite angajaţilor să alerteze rapid agenţii de securitate, declară John Turchiano, purtătorul de cuvânt al sindicatului new-yorkez Hotel & Motel Trades Council.

Măsura a fost luată şi după recentul scandal în care a fost implicat fostul bancher egiptean Abdel Salam Omar, arestat duminică şi acuzat de agresarea sexuală a unei cameriste la hotelul Pierre.

Incidentul a avut loc pe 29 mai, la două săptămâni după ce fostul director FMI Dominique Strauss-Kahn a fost arestat pentru agresarea sexuală a unei cameriste la hotelul Sofitel.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici