Două rachete au fost lansate din sudul Libanului spre Israel

Două rachete au fost lansate vineri din sudul Libanului spre Israel, anunţă un oficial din cadrul serviciilor de securitate libaneze.

17 afișări
Imaginea articolului Două rachete au fost lansate din sudul Libanului spre Israel

Două rachete au fost lansate din sudul Libanului spre Israel (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Două rachete au fost lansate din satul Qlaile", situat la 15 kilometri de frontiera între Liban şi Israel, a precizat sursa citată, fără a putea spune dacă rachetele au trecut de linia frontierei.

"Încercăm să stabilim unde au ajuns rachetele", declară un purtător de cuvânt al armatei libaneze.

O sursă din cadrul poliţiei israeliene a anunţat că cel puţin o rachetă de tip Katiuşa trasă din Liban a explodat în nordul Israelului.

"Resturile unei rachete Katiuşa lansată din Liban au fost descoperite în zona oraşului Naharyah şi în kibuţul Guesher Aziv", în vestul Galileei, precizează sursa citată.

Unele persoane au confirmat că au fost auzite explozii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici