Două rachete ruseşti au lovit o gară din estul Ucrainei folosită pentru evacuarea civililor

Două rachete ruseşti au lovit o gară din Kramatorsk, în estul Ucrainei, provocând victime, a anunţat compania feroviară de stat. Anterior, un atac aerian asupra unei căi ferate a blocat mai multe trenuri tot în zona de est, anunţă Sky News.

3617 afișări
Imaginea articolului Două rachete ruseşti au lovit o gară din estul Ucrainei folosită pentru evacuarea civililor

Două rachete ruseşti au lovit o gară din estul Ucrainei folosită pentru evacuarea civililor

Cel puţin 30 de ucraineni au fost ucişi şi peste 100 răniţi într-un atac cu rachete în Doneţk, anunţă Sky News, care citează surse ucrainene.

Numeroase persoane se aflau în gara din Kramatorsk, în estul Ucrainei, care a fost lovită de rachete, aşa cum a declarat a declarat guvernatorul regiunii.

Civilii încercau să plece din zona care, probabil, va fi ţinta unui atac important al ruşilor.

Două rachete ruseşti au lovit o gară din Kramatorsk, în estul Ucrainei, provocând victime, a anunţat compania feroviară de stat. Anterior, un atac aerian asupra unei căi ferate a blocat mai multe trenuri tot în zona de est.

Gara bombardată de ruşi este folosită pentru evacuarea civililor din zonele atacate de trupele Rusiei.

Rusia neagă responsabilitatea pentru atacul cu rachete din Kramatorsk. Eduard Aleksandrovici Basurin, purtătorul de cuvânt al comandamentului „miliţiei populare" din Republica Populară Doneţk, a declarat că atacurile au fost o „provocare" ucraineană, anunţă Sky News.

Anterior, au apărut informaţii potrivit cărora trei trenuri de evacuare au fost blocate după un atac aerian asupra unei căi ferate controlate de Ucraina în apropiere de staţia Barvinkove din estul Ucrainei.

Trenurile care pleacă din Slovyansk, Kramatorsk şi Lyman, care se află în regiunea Doneţk, au fost blocate, a relatat postul de radio Hromadske.

De asemenea, deputatul ucrainean Lesia Vasylenko a anunţat că alte lovituri aeriene au lovit linia de cale ferată în partea de nord a regiunii Doneţk.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici