Douăzeci şi unu de morţi într-o explozie la o centrală electrică din China - FOTO

Cel puţin douăzeci şi unu de persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite în urma unei explozii la o centrală electrică din centrul Chinei, potrivit site-ului agenţiei China Nouă, care citează autorităţile locale.

268 afișări
Imaginea articolului Douăzeci şi unu de morţi într-o explozie la o centrală electrică din China - FOTO

Douăzeci şi unu de morţi într-o explozie la o centrală electrică din China - FOTO (Imagine: Twitter)

Deflagraţia a fost provocată de spargerea unei conducte de aburi sub presiune de pe un şantier industrial, potrivit autorităţilor locale.

În momentul de faţă se cunosc foarte puţine informaţii legate de acest accident.

Asemenea accidente industriale au loc frecvent în China din cauza faptului că reglementările şi controalele sunt adeseori ignorate sau efectuate într-un mod permisiv.

O explozie pe o platformă industrială din Tianjin s-a produs anul trecut, aceasta s-a soldat cu 165 de morţi şi 700 de răniţi.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici