Durerea de testicule a fost trecută pe lista simptomelor în cazul bărbaţilor infectaţi cu COVID-19

  • Un bărbat de 37 de ani a prezentat inflamaţii în zona organelor genitale după ce a fost confirmat pozitiv pentru SARS-COV-2
  • Durerea şi inflamarea testiculelor poate fi un simptom al COVID-19
  • O echipă de medici din SUA au realizat un studiu privind calitatea spermei la bărbaţii infectaţi
7180 afișări
Imaginea articolului Durerea de testicule a fost trecută pe lista simptomelor în cazul bărbaţilor infectaţi cu COVID-19

Durerea de testicule a fost trecut pe lista simptomelor în cazul bărbaţilor infectaţi cu COVID-19

O echipă de medici americani a raportat cazul unui pacient cu Covid-19 care, pe lângă simptomele cunoscute ale bolii, a prezentat durere la nivelul organelor genitale.

Într-un raport publicat recent în American Journal of Emergency Medicine, mai mulţi specialişti de la un institut din San Antonio (Texas) au raportat că testiculele unui bărbat de 37 de ani s-au umflat anormal la cincisprezece zile după un rezultat pozitiv.

În urma testelor, medicii au constatat o deteriorare a calităţii spermei, ceea ce i-a determinat să susţină că această inflamaţie dureroasă este legată de coronavirus.

„Calitatea spermei la bărbaţii infectaţi cu SARS-CoV-2 demonstrează o modificare a spermatocitelor, având potenţial un impact viitor asupra fertilităţii masculine”, au subliniat cercetătorii în raport, adăugând „complicaţiile trombotice ale SARS -CoV-2 pot afecta şi sistemul genito-urinar”, scrie CNEWS.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici