Efectul „revoluţiei” din SUA. Primarul New York-ului taie fonduri de la Poliţie pentru a finanţa servicii sociale

  • Primarul New Yorkului, Bill de Blasio, a anunţat că o parte din fondurile ce erau alocate Poliţiei vor fi transferate la serviciile sociale
  • Informaţia a fost distribuită de primar pe Twitter
730 afișări
Imaginea articolului Efectul „revoluţiei” din SUA. Primarul New York-ului taie fonduri de la Poliţie pentru a finanţa servicii sociale

Efectul „revoluţiei” din SUA. Primarul New York-ului taie fonduri de la Poliţie pentru a finanţa servicii sociale

Bill de Blasio taie bugetul poliţiei din New York, urmând ca o parte din banii alocaţi forţelor de ordine să fie transferaţi serviciilor sociale. Potrivit declaraţiei publicate pe primar pe Twitter, valoarea transferului va fi decisă în cadrul unei şedinţe de consiliu în care se vor purta discuţii referitoare la buget.
 
În timpul protestelor din acest weekend, manifestanţii au scandat în stradă lozinci precum: „Tăiaţi banii poliţiei şi daţi-i şcolilor!”
 
Nu este singura informaţie controversată care vine din SUA. Consilierii municipali au anunţat şi că poliţia din Minneapolis va fi „reformată".
 
Minneapolis este oraşul unde a murit George Floyd, tragedie care a declanşat pe întreg teritoriul Statelor Unite şi în lume proteste împotriva rasismului din rândul forţelor de ordine.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici