Elicopter militar, de tip Apache, prăbuşit în Statele Unite: Doi militari din cadrul Gărzii Naţionale au murit

Doi militari din cadrul Gărzii Naţionale din Texas au decedat în urma prăbuşirii unui elicopter în zona golfului Galveston, la aproximativ 40 de kilometri sud-est de oraşul Houston, informează The Associated Press.

1014 afișări
Imaginea articolului Elicopter militar, de tip Apache, prăbuşit în Statele Unite: Doi militari din cadrul Gărzii Naţionale au murit

Elicopter militar, de tip Apache, păbuşit în Texas: Doi militari din cadrul Gărzii Naţionale au murit (Imagine: YouTube)

Elicopterul de tip Apache, care avea baza la Ellington Field, s-a prăbuşit miercuri seara, în cursul unei misiuni de antrenament.

Martorii oculari spun că elicopterul s-ar fi dezintegrat în aer.

Mai multe rămăşite ale aeronavei au fost descoperite la locul prăbuşirii, iar scafandrii încearcă să recupereze cavadrele victimelor.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici