Elicopter rus, doborât în Siria. Cele cinci persoane de la bordul elicopterului au decedat

Ministerul rus al Apărării a anunţat, luni, că unul dintre elicopterele sale a fost doborât în provincia siriană Idlib cu cinci persoane la bord, a comunicat agenţia Interfax, citată de Reuters online.

2322 afișări
Imaginea articolului Elicopter rus, doborât în Siria. Cele cinci persoane de la bordul elicopterului au decedat

Elicopter rus, doborât în Siria - nisterul rus al Apărării (Imagine AFP)

Toate cele cinci persoane aflate la bordul elicopterului rus doborât în Siria au decedat, anunţă purtătorul de cuvânt al Kemlinului, Dmitri Peskov, citând surse din cadrul Ministerului rus al Apărării, informează site-ul agenţiei Tass.

Ministerul rus al Apărării a anunţat, luni, că unul dintre elicopterele sale a fost doborât în provincia siriană Idlib cu cinci persoane la bord, a comunicat agenţia Interfax, citată de Reuters online.

Ministerul a mai anunţat că la bord se aflau trei membri ai echipajului şi doi ofiţeri.

Elicopterul a fost doborât după ce a livrat ajutor umanitar în oraşul Alep, în timp ce se întorcea la principala bază aeriană rusă în Siria, mai anunţă ministerul, precizând că nu se cunoaşte deocamdată starea persoanelor care se aflau la bord.

"Pe data de 1 august, un elicopter rus de transport de tipul Mi-8 a fost doborât cu bombardamente de la sol în timp ce se îndrepta spre baza aeriană Hmeymim, după ce a livrat ajutor umanitar în oraşul Alep. La bord se aflau trei membri ai echipajului şi doi ofiţeri din cadrul centrului rus pentru reconcilierea facţiunilor aflate în război în Siria. Toate resursele disponibile au fost mobilizate pentru a afla ce s-a întâmplat cu soldaţii armatei ruse", a anunţat Ministerul rus al Apărării, citat de site-ul agenţiei Tass.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici