Elon Musk vrea să redeschidă fabrica Tesla din California în ciuda avertismentelor. Trump îl susţine public

  • Tesla vrea să redeschidă fabrica din Fremont, California
  • Elon Musk, CEO-ul companiei, a anunţat că va reporni producţia
  • Autorităţile din California interzic redeschiderea la capacitate maximă dar între timp Musk a primit un mesaj public de încurajare de la Donald Trump
358 afișări
Imaginea articolului Elon Musk vrea să redeschidă fabrica Tesla din California în ciuda avertismentelor. Trump îl susţine public

Elon Musk vrea să redeschidă fabrica Tesla din California în ciuda avertismentelor. Trump îl susţine public

Elon Musk, CEO-ul Tesla, este în conflict deschis cu oficialii din California care îi interzic să redeschidă producţia la capacitate maximă într-o fabrică de importanţă majoră. Autorităţile statului i-au transmis că poate menţine doar operaţiunile de strictă necesitate în timp ce rapoartele spun că Musk deja a ordonat începerea activităţilor.
 
Acesta este unul dintre cele mai importante exemple ale unei companii  puternice care sfidează directivele de sănătate.
 
Musk a continuat să crească producţia la instalaţiile Fremont ale companiei, unde compania produce vehiculele electrice Model 3 şi Model Y.
 
Parcarea companiei a fost în ultima perioadă plină de maşinile muncitorilor chemaţi la fabrică. Oficialii districtului  Alameda au interzis redeschiderea anterior.
 
Între timp, luni, Musk a îndrăznit să-i sfideze pe oficiali. "Tesla reporneşte producţia astăzi în conformitate cu regulile din Alameda", a scris Musk pe Twitter. „Voi fi împreună cu toţi ceilalţi. Dacă cineva este arestat, cer să fie doar eu. ”
 
Între timp, Musk a primit şi sprijinul preşedintelui american Donald Trump, un susţinător al repornirii industriei, conform Washington Post.
 
Tesla poate deschide fabrica, ACUM”, a scris preşedintele Trump. „Se poate face rapid şi în siguranţă!”, a spus preşedintele american pe Twitter.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici