Emmanuel Macron intenţionează să continue planul controversat de reformare a sistemului pensiilor

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a transmis, în mesajul de Anul Nou, că intenţionează să continue planul controversat de reformare a sistemului pensiilor, în pofida protestelor, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

758 afișări
Imaginea articolului Emmanuel Macron intenţionează să continue planul controversat de reformare a sistemului pensiilor

Emmanuel Macron intenţionează să continue planul controversat de reformare a sistemului pensiilor

"Reforma pensiilor, pentru care am asumat angajamentul şi care este aplicată de Guvern, va fi dusă la bun sfârşit", a declarat Emmanuel Macron.

Liderul de la Élysée a denunţat protestele faţă de reforma pensiilor, bazate pe "numeroase minciuni şi manipulări".

"De aceea, împreună cu organizaţiile patronale şi cu sidicatele care doresc, mă aştept ca Guvernul Édouard Philippe să găsească rapid o cale de compromis", a subliniat Emmanuel Macron, pledând pentru reluarea negocierilor pe 7 ianuarie 2020.

Greva în sistemul transporturilor durează la Paris de 24 de zile, în semn de protest faţă de planul de reformare a sistemului pensiilor elaborat de Administraţia Emmanuel Macron.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
franţa,
politică,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici