Emmanuel Macron se teme, după discuţia cu Vladimir Putin, că situaţia se va agrava în Ucraina

Preşedintele Franţei, Emanuel Macron, se teme, în contextul conversaţiei pe care a avut-o joi dimineaţă cu omologul său rus, Vladimir Putin, că situaţia se va deteriora în Ucraina şi că armata rusă va încerca să ocupe întreaga ţară, anunţă Palatul Elysée.

9858 afișări
Imaginea articolului Emmanuel Macron se teme, după discuţia cu Vladimir Putin, că situaţia se va agrava în Ucraina

Emmanuel Macron se teme, după discuţia cu Vladimir Putin, că situaţia se va agrava în Ucraina

„Pe baza a ceea ce i-a transmis preşedintele Putin, anticiparea preşedintelui Macron este că situaţia se va agrava în Ucraina", a transmis Preşedinţia Franţei, conform cotidianului Le Monde.

Palatul Elysée a confirmat anunţul Kremlinului privind "determinarea preşedintelui Vladimir Putin de a continua ofensiva", în scopul "preluării controlului asupra întregii ţări". Vladimir Putin i-a semnalat lui Emmanuel Macron că invazia militară decurge "conform planului", potrivit Preşedinţiei Franţei.

Anterior, Kremlinul a comunicat, conform cotidianului Le Monde, că "preşedintele Putin a exprimat intenţia de a continua fără compromis ofensiva contra naţionaliştilor din Ucraina". În plus, Vladimir Putin şi-a exprimat "dezacordul" faţă de discursul de miercuri seară al preşedintelui Emmanuel Macron şi a avertizat că ar putea introduce "solicitări suplimentare în privinţa Ucrainei", a precizat Preşedinţia de la Moscova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici