Epava avionului cu 66 de persoane la bord, prăbuşit în apropierea Teheranului, a fost găsită

Epava avionului de tip ATR-72, care efectua un zbor între Teheran şi Yasuj şi care s-a prăbuşit duminică la aproximativ 600 de kilometri de capitala iraniană, a fost găsit în Munţii Zagros, a informat, luni, presa locală, relatează site-ul postului BBC.

1653 afișări
Imaginea articolului Epava avionului cu 66 de persoane la bord, prăbuşit în apropierea Teheranului, a fost găsită

Epava avionului cu 66 de persoane la bord, prăbuşit în apropierea Teheranului, a fost găsită

La bordul avionului se aflau 60 de pasageri şi 6 membri ai echipajului. Autorităţile consideră că toate persoanele aflate la bord au decedat în urma incidentului.

Avionul aparţine companiei iraniene Aseman Airlines şi transporta pasagerii între Teheran şi Yasuj.

Condiţiile meteorologice au forţat echipajele de intervenţie să oprească operaţiunile de căutare, însă acestea au fost reluate luni.

Oficialii din regiune au informat presa că echipele de salvare au ajuns la locul prăbuşirii.

Avionul de pe zborul EP3704 a decolat din Teheran la ora locală 04:30 GMT şi s-a prăbuşit o oră mai târziu.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici