Erdogan i-a spus lui Putin cuvântul pe care rusul îl urăşte cel mai tare

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan i-a spus preşedintelui rus Vladimir Putin că Turcia este pregătită să contribuie la căutarea unei soluţii paşnice a conflictului ucrainean, a declarat biroul preşedinţiei turce, potrivit Tass.

94947 afișări
Imaginea articolului Erdogan i-a spus lui Putin cuvântul pe care rusul îl urăşte cel mai tare

Erdogan i-a spus lui Putin cuvântul pe care îl urăşte cel mai tare

În timp ce Putin nu ia în calcul pacea, Erdogan i-a vorbit astăzi şefului rus despre o soluţie paşnică de soluţionare a războiului din Ucraina.

Şeful Turciei a discutat cu Putin despre războiul din Ucraina, într-o convorbire telefonică derulată astăzi. Cu prilejul apelului, preşedintele turc „a reiterat că este gata să îşi facă partea pentru rezolvarea paşnică a chestiunii ucrainene, într-un mod care poate fi un avantaj pentru toată lumea”, a anunţat direcţia prezidenţială de comunicare de la Ankara.

61.680 de soldaţi ruşi ucişi de la începutul războiului

Aproximativ 61.680 de soldaţi ruşi au fost ucişi în Ucraina de la începutul invaziei, inclusiv 350 ieri, potrivit armatei de la Kiev. În actualizarea cu privire la pierderile suferite de Moscova până acum.

În plus, forţele de la Kiev susţin că au distrus 2.466 de tancuri ruseşti, 1.455 de sisteme de artilerie, 5.093 de vehicule blindate pentru transportul trupelor, precum şi 15 nave şi 246 de rachete de croazieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici