Erdogan vrea să aducă Tesla în Turcia. Ce i-a cerut lui Musk

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan i-a cerut directorului general al Tesla, Elon Musk, să construiască o fabrică Tesla în Turcia, potrivit agenţiei de presă Anadolu.

4259 afișări
Imaginea articolului Erdogan vrea să aducă Tesla în Turcia. Ce i-a cerut lui Musk

Sursa foto: Hepta

Preşedintele Recep Tayyip Erdogan l-a întrebat pe Elon Musk în timpul unei întâlniri la Turkish House, un zgârie-nori de lângă Organizaţia Naţiunilor Unite din New York, dacă vrea să construiască o fabrică Tesla în Turcia.

Erdogan se află în SUA pentru a participa la cea de-a 78-a sesiune a Adunării Generale a Naţiunilor Unite, relatează Reuters.

Musk a declarat că producătorul auto va alege probabil o locaţie pentru o nouă fabrică până la sfârşitul acestui an.

Acţiunile Tesla au crescut cu 123% în acest an, iar producătorul de automobile a declarat  că a produs peste 5 milioane de maşini.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici