Evacuări în masă într-un oraş din Chile: Incendiile de vegetaţie au distrus zeci de case. Primarul susţine că au fost puse intenţionat. VIDEO

Cel puţin 120 de case au fost distruse din cauza incendiilor de vegetaţie care au afectat oraşul Valparaíso din Chile, au informat oficialii, adăugând că au avut loc evacuări în masă, relatează BBC.

347 afișări
Imaginea articolului Evacuări în masă într-un oraş din Chile: Incendiile de vegetaţie au distrus zeci de case. Primarul susţine că au fost puse intenţionat. VIDEO

Sursa FOTO: Twitter @Dallas_post_

Primarul Jorge Sharp a declarat că incendiile au fost pornite în mod "intenţionat". Nu au fost încă anunţate victime.

Vântul puternic şi temperaturile mari au dus la agravarea situaţiei.

Două şcoli au fost transformate în adăposturi pentru locatarii afectaţi de situaţie, care au fost forţaţi să îşi părăsească propriile case.

Jorge Sharp a declarat stare de urgenţă în Valparaiso, care se află la aproximativ 100 de kilometri de capitala Santiago.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici