Experţi militari americani: Rusia nu poate accelera operaţiunile din Ucraina

Trupele trimise de Putin bat pasul pe loc, în tentativa de a cuceri noi teritorii.

2811 afișări
Imaginea articolului Experţi militari americani: Rusia nu poate accelera operaţiunile din Ucraina

Experţi militari americani: Rusia nu poate accelera operaţiunile din Ucraina

Este puţin probabil ca Rusia să reuşească să „accelereze” „operaţiunea militară specială”, în ciuda pretenţiilor sale, explică think tank-ul american Institute for the Study of War, citat de Kiev Independent.

Analiza combate astfel afirmaţiile ministrului rus al Apărării, Serghei Şoigu, în legătură cu intensificarea războiului rus împotriva Ucrainei, fiind puţin probabil ca Rusia să aibă forţa umană şi echipamentuele pentru a avansa dincolo de Lugansk, cred americanii.

De asemenea, sunt informaţii că ruşii din estul Ucrainei au „unităţi din prima linie insuficient pregătite cu provizii medicale”, ceea ce a dus la moralul scăzut şi la refuzul unor trupe de a se întoarce în prima linie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici