EXPLOZIE cauzată intenţionat la un templu hindus din vestul Germaniei: Trei răniţi

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă, într-o explozie care ar fi fost cauzată intenţionat la un templu hindus din oraşul Essen, vestul Germaniei, informează Associated Press.

346 afișări
Imaginea articolului EXPLOZIE cauzată intenţionat la un templu hindus din vestul Germaniei: Trei răniţi

EXPLOZIE cauzată intenţionat la un templu hindus din vestul Germaniei: Trei răniţi

Un purtător de cuvânt al poliţiei din Essen, Lars Lindemann, a declarat că o persoană mascată ar fi părăsit locul faptei la puţin timp după explozie, produsă sâmbătă la ora locală 19.00 (20.00 - ora României)

Lindemann a precizat că explozia a fost "destul de violentă", iar unul dintre răniţi se află în stare gravă.

Potrivit oficialului german, explozia a fost cauzată intenţionat, dar nu există indicii că ar fi vorba de un atac terorist.

În templu ar fi avut loc anterior exploziei o nuntă, cei răniţii fiind, probabil, invitaţi la respectivul eveniment.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici