Explozie în apropierea ambasadei britanice din Bahrain

O explozie de mică amploarea avut loc duminică într-un autobuz care staţiona în apropiere de ambasada britanică din Bahrain, a anunţat Ministerul de Interne, fără a menţiona victime.

148 afișări

Un purtător de cuvânt al ambasadei britanice, contactat de AFP, a confirmat că s-a produs o explozie în cursul dimineţii.

"Pot să confirm că s-a produs o explozie", a declarat Al-Taher al-Jamal, un purtător de cuvânt al ambasadei, fără a putea preciza dacă a fost vizată cancelaria.

Potrivit Ministerului de Interne, "o bombă a explodat în partea din faţă a unui autobuz care staţiona în sectorul Ras Rommane", cartierul diplomatic al capitalei Bahrainului.

Această explozie are loc la câteva zile după atacul asupra ambasadei Marii Britanii din Teheran, precum şi asupra reşedinţei diplomaţilor britanici.

Bahrainul a fost afectat de la jumătatea lui februarie la jumătatea lui martie de o mişcare de contestare a monarhiei sunnite, condusă în special de contestatari şiiţi, pe care autorităţile îi acuză că fac jocul Iranului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici