Explozie în Belgia: Bilanţul a ajuns la doi morţi şi 14 răniţi

Cel puţin două persoane au murit, iar alte 14 au fost rănite în urma unei explozii produse din cauza unei scurgeri de gaze, care a dus la prăbuşirea unei clădiri din oraşul belgian Anvers, au anunţat autorităţile, marţi, informează site-ul agenţiei de ştiri Reuters.

1375 afișări
Imaginea articolului Explozie în Belgia: Bilanţul a ajuns la doi morţi şi 14 răniţi

Cel puţin zece răniţi, în urma prăbuşirii unei clădiri din oraşul belgian Anvers

Mai multe echipaje de pompieri inspectează ruinele clădirii rezidenţiale din zona Paardenmarkt din Anvers, informează site-ul Poliţia a informat că două trupuri neînsufleţile au fost găsite sub dărâmăturile clădirii prăbuşite în urma exploziei de luni. Dintre cei 14 răniţi, cinci persoane prezintă răni grave, iar unul se află în stare critică.

Autorităţile au adăugat că investigaţia este în desfăşurare, însă au exclus faptul că ar fi putut fi un atentat. Presa belgiană a relatat că ar putea fi vorba despre o scurgere de gaze.

Belgia se află în alertă încă de la atacurile sinucigaşilor cu bombe din 2016 şi de la creşterea numărului de atentate în spaţiul european.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici