VIDEO  Explozie în Istanbul. Posibil atac terorist. Sunt şase morţi şi zeci de răniţi

O explozie produsă duminică pe popularul bulevard pietonal Istiklal din Istanbul a provocat rănirea a zeci de persoane şi uciderea a cel puţin şase.

4387 afișări
Imaginea articolului Explozie în Istanbul. Posibil atac terorist. Sunt şase morţi şi zeci de răniţi

Captură video Twitter

UPDATE 21:30 Ciucă: România transmite cele mai profunde condoleanţe Guvernului şi oamenilor din Turcia 

Guvernul din România transmite „cele mai profunde condoleanţe Guvernului şi oamenilor din Turcia în aceste vremuri de pierdere şi durere. Suntem în deplină solidaritate cu prietenii şi partenerii noştri strategici din Turcia, dorind recuperarea completă şi rapidă a celor răniţi în explozia din Istanbul”.
 

UPDATE 19:30 Iohannis, mesaj de condoleanţe după explozia din Istanbul 

„Suntem profund întristaţi de veştile îngrozitoare care vin de la Istanbul. Condoleanţe tuturor celor care i-au pierdut pe cei dragi în această tragedie şi însănătoşire rapidă răniţilor. România este alături de locuitorii din Turcia în această perioadă dificilă”, se arată în mesajul preşedintelui.
 

UPDATE 18:30 Explozia din Istanbul. MAE anunţă că nu sunt români printre victime 

UPDATE 17:20 CNN din Turcia anunţă, pe de altă parte, 4 morţi şi 38 de răniţi. Guvernatorul Yerlikaya a declarat că, potrivit rapoartelor iniţiale, 4 persoane şi-au pierdut viaţa şi 38 au fost rănite în explozie.

Turcia a fost atacată de o serie de bombardamente mortale între 2015 şi 2017 de către gruparea Stat Islamic şi grupurile kurde scoase în afara legii.

-----

În imagini se văd ambulanţe, maşini de pompieri şi poliţie la faţa locului, relatează presa turcă citată de AP.

Cauza exploziei nu este clară.

Utilizatorii reţelelor de socializare au declarat că magazinele şi bulevardul au fost închise.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
istanbul,
explozie

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici