VIDEO Explozie în Los Angeles, în timpul unei operaţiuni pirotehnice. Cel puţin 17 persoane au fost rănite

  • Cel puţin 17 răniţi, în Los Angeles, după o explozie produsă în timpul unei operaţiuni pirotehnice
  • Deflagraţia a avut loc în cursul unei operaţiuni într-o clădire în care erau stocate materiale explozive
456 afișări
Imaginea articolului VIDEO Explozie în Los Angeles, în timpul unei operaţiuni pirotehnice. Cel puţin 17 persoane au fost rănite

Sursă imagini: Twitter

Cel puţin 17 persoane, inclusiv agenţi de poliţie, au fost rănite în oraşul american Los Angeles, în urma unei explozii produse în cursul unei operaţiuni pentru detonarea unor materiale pirotehnice, anunţă autorităţile locale.

Forţele de ordine fuseseră solicitate în Zona 700 / Strada 27 din Los Angeles, unde fuseseră găsite materiale pirotehnice, inclusiv dispozitive explozive artizanale, depozitate ilegal.

Echipele pirotehnice au transferat materialele explozive într-un camion special. Specialiştii pirotehnici au detonat intenţionat materialele, iar deflagraţia a provocat rănirea a 17 persoane, inclusiv agenţi de poliţie, şi daune la numeroase clădiri din apropiere.

"Vehiculul special conceput nu a putut opri forţa exploziei", a declarat Michael Moore, directorul Poliţiei din Los Angeles.

"Au fost urmate clar protocoalele, dar s-a întâmplat ceva în vehiculul blindat, deocamdată nu ştim ce s-a întâmplat", a precizat Michael Moore, conform cotidianului Los Angeles Times.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici