Explozie într-o mină din Germania: Zeci de mineri, recuperaţi de echipele de salvare

Cei aproximativ 30 de mineri care au rămas blocaţi la peste 700 de metri sub pământ în urma exploziei produse vineri în mina de potasiu din estul Germaniei au fost recuperaţi de echipele de salvare, a anunţat poliţia locală, potrivit Reuters.

227 afișări
Imaginea articolului Explozie într-o mină din Germania: Zeci de mineri, recuperaţi de echipele de salvare

Până la 30 de mineri au rămas blocaţi într-o mină din Germania, în urma unei explozii

UPDATE Cei aproximativ 30 de mineri blocaţi în mina din Germania au fost salvaţi

Postul local de televiziune MDR a informat că pompierii au desfăşurat o operaţiune de salvare, iar la scurt timp poliţia locală a transmis prin Twitter că toţi minerii au fost salvaţi.

Autoritatea minieră a anunţat că aducerea la suprafaţă a minerilor a fost posibilă printr-un puţ care rămăsese intact.

Inainte de terminarea operaţiunii de salvare, autoritatea minieră a transmis că unul dintre mineri a suferit răni grave, potrivit site-ului cotidianului Mitteldeutsche Zeitung.

Mina este situată în localitatea Teutschenthal, care se află în apropiere de oraşul Halle şi la aproximativ 150 de kilometri sud-vest de Berlin.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici