EXPLOZIE la Haga/ Faţada unei clădiri s-a prăbuşit | VIDEO

O explozie care a avut loc la Haga a făcut ca faţada unei clădiri să se prăbuşească, în timp ce serviciile de urgenţă se află în căutarea oamenilor temându-se că sunt prinşi sub dărâmături, a informat duminică presa locală, relatează Reuters.

4398 afișări
Imaginea articolului EXPLOZIE la Haga/ Faţada unei clădiri s-a prăbuşit | VIDEO

Faţada unei clădiri din Haga s-a prăbuşit în urma unei explozii | VIDEO

Postul local RTL News a anunţat că o explozie cu origine necunoscută a cauzat „prăbuşirea caselor" şi că oamenii ar putea fi prinşi sub dărâmături.

Postul local de ştiri Omroep West a transmis că o singură clădire s-a prăbuşit după ce o explozie şi serviciile de urgenţă s-au deplasat la faţa locului.

Poliţia aviaţiei civile a oraşului a susţinut că explozia ar putea fi cauzată de o acumulare de gaze.

Explozia a avut loc în zona Jan van der Heijdenstraat din Haga şi mai multe case se pare că au fost distruse.

Agenţia Internaţională de ştiri non-guvernamentală a scris: „O explozie de gaz a provocat prăbuşirea părţii frontale a unei clădiri în Haga, Olanda. Informaţiile spun că mai mulţi oameni sunt răniţi".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici