Explozie la sediul Skai TV, unul din cele mai mari posturi TV din Grecia

Un dispozitiv a explodat luni în apropierea sediului SKAI TV din capitala Greciei, spărgând fereste şi afectând şase etaje, au anunţat autorităţile, adăugând că nu există persoane rănite, relatează site-ul agenţiei Reuters.

1130 afișări
Imaginea articolului Explozie la sediul Skai TV, unul din cele mai mari posturi TV din Grecia

Explozie la sediul Skai TV, unul din cele mai mari posturi TV din Grecia/ Autorităţile anunţă că nu sunt persoane rănite

SKAI este unul din cele mai mari posturi de televiziune din Grecia şi face parte dintr-un grup media care include un post radio şi care este afiliat cotidianului Kathimerini.

Poliţia a informat că un dispozitiv a fost declanşat în apropierea sediului SKAI la ora locală 2.35, în urma unor avertismente trimise către două publicaţii. Pe pagina web, postul informează că ferestele au fost sparte de la primul la al şaselea etaj.

"Pagubele materiale sunt mari la aproape toate etajele, cele mai afectate fiind al treilea şi al patrulea, unde sunt localizate birourile angajaţilor", se arată în comunicat.

Ministrul grec pentru protecţie civică, Olga Gerovassili, a declarat că atacul a vizat democraţia.

"Democraţia, cu toate acestea, este protejată şi nu va fi ameninţată", a declarat aceasta.

Autorităţile au mai informat că dispozitivul conţinea aproximativ 5 kilograme de material explozibil şi a fost plasat pe o alee în apropierea clădirii.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici