EXPLOZIE puternică, auzită lângă linia de sosire a pistei de ciclism de la Jocurile de la Rio. Deflagraţia a fost una controlată - FOTO, VIDEO

O explozie puternică s-a auzit, sâmbătă, în apropiere de linia de sosire a pistei de ciclism de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, însă nu există victime.Competiţia se desfăşoară normal, potrivit unui martor, citat de Reuters online.

5872 afișări
Imaginea articolului EXPLOZIE puternică, auzită lângă linia de sosire a pistei de ciclism de la Jocurile de la Rio. Deflagraţia a fost una controlată - FOTO, VIDEO

EXPLOZIE puternică,auzită lângă linia de sosire a pistei de ciclism de la Jocurile de la Rio

UPDATE: Explozia a fost una controlată. Un rucsac fusese lăsat lângă pista de ciclism

O echipă de dezamorsare a bombelor a detonat, sâmbătă, un rucsac lăsat nesupravegheat în apropierea liniei de sosire a pistei de ciclism de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a declarat un purtător de cuvânt al Departamentului de Securitate Publică, citat de Reuters online.

Oficialii se aşteaptă ca bagajul să fi aparţinut unui individ fără adăpost, însă protocolul cere ca orice obiect lăsat nesupravegheat să fie distrus, a spus acesta.

Explozia controlată a avut loc la ora locală 13.45, a adăugat el.

Echipele de deminare, purtând echipamente de protecţie, operau în apropiere de tribuna rezervată presei.

În ultimele zile, echipele de pirotehnilti au detonat mai multe colete abandonate în cadrul unor explozii controlate în Rio de Janeiro.

 

85.000  de forţe de ordine sunt însărcinate cu securitatea la Jocurile Olimpice din acest an, numărul fiind dublu faţă de organizarea de la JO de la Londra din anul 2012.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici