EXPLOZIE puternică în oraşul rus Sankt-Petersburg | Cel puţin zece persoane au fost rănite - FOTO, VIDEO

Cel puţin zece persoane au fost rănite în urma unei explozii produse miercuri seară într-un depozit al unui supermarket din oraşul rus Sankt-Petersburg, autorităţile ruse anunţând că analizează toate ipotezele în cadrul anchetei.

3344 afișări
Imaginea articolului EXPLOZIE puternică în oraşul rus Sankt-Petersburg | Cel puţin zece persoane au fost rănite  - FOTO, VIDEO

Cel puţin zece răniţi în urma unei explozii produse în oraşul rus Sankt-Petersburg

"A avut loc o explozie. Echipele de intervenţie sunt la locul incidentului. Operaţiunile de evacuare s-au încheiat, nu este niciun incendiu", a transmis un reprezentant al filialei regionale a Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă, citat de agenţia Tass.

Explozia a avut loc într-un spaţiu pentru depozitare din Supermarketul Perekrestok, situat în nord-estul oraşului Sankt-Petersburg.

Cel puţin zece persoane au fost rănite în explozie, iar patru au fost transportate la spital. Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din clădire, informează postul Russia Today.

 

 

 

 

Potrivit unor surse din cadrul serviciilor de intervenţie, explozia a avut o forţă echivalentă cu cea generată de 200 de grame de TNT.

Comisia de investigaţii a refuzat, deocamdată, să catalogheze incidentul ca fiind unul de tip terorist, informează agenţia Interfax.

"A fost folosit un dispozitiv exploziv. Luăm în calcul toate ipotezele", a explicat un oficial din cadrul comisiei de anchetă.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici