Explozie puternică în Suedia: Cel puţin 25 de persoane au fost rănite | FOTO

Cel puţin 25 de persoane au fost rănite şi mai multe clădiri au fost afectate, în urma unei explozii puternice produse vineri în oraşul Linkoping, situat în sudul Suediei, au anunţat autorităţile locale, citate de agenţia de presă Reuters.

1434 afișări
Imaginea articolului Explozie puternică în Suedia: Cel puţin 25 de persoane au fost rănite | FOTO

Explozie puternică în Suedia: Cel puţin 25 de persoane au fost rănite | FOTO

Momentan nu se cunoaşte cauza exploziei. Autorităţile au anunţat că au trimis o echipă de specialişti în dispozitive explozive la faţa locului şi au deschis o investigaţie.

„S-a produs o explozie foarte puternică. Până în acest moment am reuşit să confirmăm că există 25 de persoane rănite. Am închis zona”, a declarat Bjorn Oberg, purtător de cuvânt al poliţiei din Linkoping.

Conform informaţiilor apărute în presa locală, explozia a distrus geamurile şi balcoanele unei clădiri rezidenţiale de cinci etaje şi a afectat şi alte clădiri din zonă.

Incidentul nu este considerat de natură teroristă, au anunţat autorităţile.

„Nu avem dovezi care să indice ca incidentul este de natură teroristă, nu am găsit niciun indicator”, a declarat Asa Willsund, purtător de cuvânt al poliţiei locale.

„Credem că explozia s-a produs în exterior. Estimăm că 25 de persoane au suferit răni minore. Nicio persoană nu a murit”, a adăugat Willsund.

Taguri:
suedia,
explozie,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici