EXPLOZIE puternică într-un imobil din Viena: Cel puţin 12 persoane au fost rănite | FOTO, VIDEO

Cel puţin 12 persoane au fost rănite, unele fiind în stare gravă, în urma unei explozii accidentale produse miercuri după-amiază într-un imobil rezidenţial din oraşul Viena, relatează presa austriacă.

2564 afișări
Imaginea articolului EXPLOZIE puternică într-un imobil din Viena: Cel puţin 12 persoane au fost rănite | FOTO, VIDEO

Numeroşi răniţi în urma unei explozii accidentale produse într-un imobil din Viena

Explozia, cauzată cel mai probabil de o scurgere de gaze, a avut loc miercuri în jurul orei 16.30 (17.30, ora României) în zona Preßgasse/Schäffergasse, în Districtul 4 din Viena.

Deflagraţia a generat daune semnificative la două clădiri rezidenţiale, iar suflul a fost simţit puternic pe o rază de câteva sute de metri. Mai multe etaje ale uneia dintre clădirile afectate s-au prăbuşit din cauza exploziei, afirmă surse citate de site-ul Nachrichten.at.

Conform bilanţului preliminar anunţat de autorităţi, cel puţin 12 persoane au fost rănite, două fiind în stare gravă.

Taguri:
austria,
viena,
explozie

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici