Explozii au fost auzite în oraşul Mariupol

Exploziile au fost raportate în locaţia unui mare grup de personal militar rusesc, a spus el, potrivit The Guardian.

529 afișări
Imaginea articolului Explozii au fost auzite în oraşul Mariupol

Andriuşcenko a scris pe Telegram: „Sunt raportate sunete ale unor explozii de-a lungul graniţei dintre localităţile Ialta şi Yuryivka (locaţia unei mari concentrări de ocupanţi) în districtul Mariupol. Noi verificăm rapoartele. În Ucraina a fost anunţată alertă de raid aerian”.

Forţele armate ucrainene au revendicat în ultimele zile lovituri asupra oraşului Mariupol, despre care anterior se credea că se află în afara razei de acţiune efectivă a rachetelor ucrainene, a relatat Kyiv Post.

Nataliya Humeniuk, un purtător de cuvânt al forţelor armate ucrainene, a declarat joi: „În acest stadiu, putem doar să afirmăm că inaccesibilitatea este un concept foarte relativ. Ceea ce este considerat atât de îndepărtat încât este de neatins, nu este întotdeauna aşa. Direcţia Mariupol nu mai este complet inaccesibilă pentru noi”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici