Explozii auzite la Kiev. Peste 100 de rachete au fost lansate în toată Ucraina

Autorităţile au declarat că exploziile provin de la sistemele de apărare aeriană care doboară rachetele care se apropie.

766 afișări
Imaginea articolului Explozii auzite la Kiev. Peste 100 de rachete au fost lansate în toată Ucraina

Explozii auzite la Kiev. Peste 100 de rachete au fost lansate în toată Ucraina

Oleksi Arestovich, consilier al biroului prezidenţial, a scris pe Facebook că peste 100 de rachete se apropie, în mai multe valuri, iar alarmele de raid aerian se aud în toată ţara.

Exploziile au fost auzite în Kiev, Zhitomir şi Odesa, potrivit unui corespondent Reuters şi a relatărilor din presa locală.

Au fost anunţate întreruperi de energie electrică în regiunile Odesa şi Dnipropetrovsk, cu scopul de a reduce la minim potenţialele daune la infrastructura energetică.

Potrivit The Guardian, rachete sunt lansate spre Ucraina de pe navele din Marea Neagră, conform lui Oleksandr Vilkul, şeful administraţiei militare ucrainene din Kryvyi Rih.

Joi dimineaţa alarmele de raid aerian au sunat din nou în capitala ucraineană Kiev, precum şi în regiunile sudice Herson şi Mykolaiv şi în regiunea vestică Zhytomyr.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
explozii,
ucraina,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici