Video Explozii în serie într-o cazarmă a armatei columbiene

Mai multe explozii, probabil accidentale, s-au produs sâmbătă într-o cazarmă de la Medellin a forţelor armate columbiene, provocând moartea a două persoane şi rănirea altor şapte, a anunţat Apărarea civilă locală.

1 afișare

Prima explozie pare să fi avut loc în bucătăriile cazărmii şi a declanşat o deflagraţie într-un depozit de muniţii.

Bilanţul anunţat este numai provizoriu, a avertizat Alfredo Munoz, directorul serviciilor de apărare civilă de la Medellin. "Sunt doi morţi şi şapte răniţi, dar este un bilanţ provizoriu, deoarece exploziile continuă", a spus el.

Autorităţile au evacuat locuinţele din apropierea cazărmii, unde este staţionat un regiment de artilerie, şi încearcă să stabilească şi cauzele exacte ale exploziilor în serie.

Primarul din Medellin, Sergio Fajardo, a anunţat trimiterea unui elicopter al pompierilor în zonă, pentru a participa la operaţiunile de stingere a incendiului declanşat de explozii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici