Explozii puternice în apropierea oraşului Lvov din vestul Ucrainei

Autorităţile din regiunea Lvov din vestul Ucrainei au raportat sâmbătă trei explozii puternice în apropierea oraşului, potrivit Reuters.

662 afișări
Imaginea articolului Explozii puternice în apropierea oraşului Lvov din vestul Ucrainei

UPDATE: Două rachete au lovit sâmbătă oraşul Lvov, situat în vestul Ucrainei, rănind cinci persoane, a declarat guvernatorul regional Maksym Kozytskyy, după ce autorităţile locale le-au spus locuitorilor să se adăpostească în urma unor explozii puternice la periferia oraşului.

"Au avut loc două lovituri cu rachete în limitele (oraşului) Lvov", a declarat guvernatorul regional Maksym Kozytskyy într-o postare online. Anterior, el a raportat trei explozii puternice la marginea estică a Lvivului, potrivit Reuters.

Ştirea iniţială: Autorităţile au recomandat populaţiei să se adăpostească.

„Au avut loc trei explozii puternice lângă Lvov din direcţia Kryvchytsy, acum există o avertizare de raid aerian, aşa că păstraţi-vă calmul şi adăpostiţi-vă”, a anunţat guvernatorul regional Maksym Kozytskyy într-o postare online, referindu-se la o zonă de la periferia oraşului.

Mai mulţi martori citaţi de Reuters au spus că văzut un fum negru care se ridica din partea de nord-est a oraşului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici