EXPLOZII şi focuri de armă în Kosovo, înaintea unei vizite a premierului Serbiei

Un individ a detonat un dispozitiv exploziv şi a tras focuri de armă într-un club sportiv din nordul Kosovo, într-un incident care nu s-a soldat cu victime produs cu o zi înaintea vizitei în zonă a premierului Serbiei, Aleksandr Vucici, informează presa sârbă citată de site-ul agenţiei AFP.

1311 afișări
Imaginea articolului EXPLOZII şi focuri de armă în Kosovo, înaintea unei vizite a premierului Serbiei

EXPLOZII şi focuri de arme în Kosovo, înaintea unei vizite a premierului Serbiei (Imagine: Arhiva mediafax Foto/ AFP)

Incidentul armat a avut loc la un club sportiv din localitatea Zubin Potok, în nordul Kosovo, în timp ce angajaţii pregăteau scena unde premierul Serbiei va rosti luni un discurs, informează agenţia Tanjug.

Suflul exploziei a avariat mai multe vehicule staţionate şi a spart geamurile centrului sportiv.

Nicio persoană nu a fost rănită în incident, iar autorul a fost reţinut.

Aleksandr Vucici se află deja în Kosovo, într-o vizită cu caracter electoral în comunităţile de etnie sârbă din fosta provincie a Serbiei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici