Fabrica Mars Wrigley a fost amendată după ce doi muncitori au căzut în cuva de ciocolată

Autorităţile americane de reglementare în domeniul siguranţei la locul de muncă au amendat o fabrică din Pennsylvania după ce doi muncitori au căzut într-o cuvă de ciocolată şi au trebuit să fie salvaţi, scrie BBC.

2263 afișări
Imaginea articolului Fabrica Mars Wrigley a fost amendată după ce doi muncitori au căzut în cuva de ciocolată

Fabrica Mars Wrigley a fost amendată după ce doi muncitori au căzut în cuva de ciocolată

Fabrica Mars Wrigley din oraşul Elizabethtown a fost amendată cu peste 14.500 de dolari de către Administraţia pentru Securitate şi Sănătate în Muncă.

Muncitorii erau contractori care nu lucrau cu normă întreagă pentru fabrică.

Incidentul a avut loc în iunie 2022. Salvatorii au trebuit să facă o gaură în partea de jos a rezervorului parţial plin pentru a-i scoate afară pe cei doi.

Mai mult de două duzini de salvatori au intervenit, iar un muncitor a fost transportat la spital cu elicopterul, potrivit rapoartelor locale.

Raportul autorităţii de reglementare a catalogat incidentul drept "grav". Acesta spune că muncitorii au fost angajaţi pentru a curăţa rezervoare şi că nu au primit o pregătire adecvată în materie de siguranţă.

Acesta notează că muncitorii au căzut într-un rezervor de dozare - un rezervor folosit pentru a amesteca ingredientele - pentru ciocolata Dove, un brand vândut în SUA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici