Facebook i-a suspendat contul lui Nicolas Maduro pe o perioadă de 30 de zile. Ce informaţii false răspândeşte preşedintele Venezuelei despre COVID

  • Preşedintele Venezuelei are contul suspendat pentru răspândirea de informaţii false despre coronavirus.
  • Maduro a spus, într-un video postat online, că o soluţie orală pe bază de cimbru că ar fi un medicament miracol pentru vindecarea de COVID-19.
  • Nu este prima oară când Maduro are probleme de acest fel. În trecut, şi alte tipuri de conţinut de pe pagina sa au fost şterse de către Facebook.
1311 afișări
Imaginea articolului Facebook i-a suspendat contul lui Nicolas Maduro pe o perioadă de 30 de zile. Ce informaţii false răspândeşte preşedintele Venezuelei despre COVID

Nicolas Maduro are contul de Facebook suspendat

Maduro a rămas fără contul de Facebook. Acesta a încălcat politicile platformei de socializare prin răspândirea de ştiri false despre remedii pentru  vindecarea de COVID-19, informează Reuters.
 
Şeful de stat venezuelean aduce în discuţie Carvativir-ul, o soluţie orală derivată din cimbru, ca fiind un medicament „minune” cu rol în neutralizarea virusului şi fără reacţii adverse. Medicii specialişti spun că aceste afirmaţii nu au niciun fundament.
 
Pe pagina sa, Maduro apărea într-un video în care promova Carvativir ca drept medicaţie propice pentru vindecare, clip şters de către Facebook.
 
Intrigant însă este faptul că, deşi propune leacuri „minune”, Maduro a ales totuşi să se vaccineze anti COVID. 
 
„Urmăm direcţiile OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii), care stipulează faptul că momentan nu există vreun medicament care să vindece COVID”, a declarat reprezentantul platormei de socializare. „Din cauza încălcării regulilor comunităţii Facebook, îi „îngheţăm” contul pentru 30 de zile”, a mai spus acesta. 
 
Preşedintele Venezuelei nu a răspuns acţiunii şefilor de la Facebook momentan. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici