Familia Trump face campanie pentru Donald. Melania Trump: „Este o persoană autentică şi iubeşte această ţară”

  • Familia Trump a dominat a doua seară a Convenţiei Naţionale Republicane
  • Prima Doamnă îl contrazice pe Donald, recunoaşte efectele negative ale virusului Covid-19
  • Melania Trump a vorbit şi despre unitate rasială şi a cerut încetarea protestelor
  • Fiul lui Donald Trump şi-a încheiat discursul cu un mesaj direct tatălui său
997 afișări
Imaginea articolului Familia Trump face campanie pentru Donald. Melania Trump: „Este o persoană autentică şi iubeşte această ţară”

Sursa FOTO: Profimedia

Ca într-un adevărat “clan” întreaga familie a lui Donald Trump se implică şi acum pentru victoria candidatului republican. Familia Trump a dominat a doua zi a Convenţiei Naţionale Republicane. 

Melania Trump stă departe de publicitate aşa că apariţia ei a atras atenţia.Şi-a rostit discursul din Grădina de trandafiri a Casei Albe. O grădină construită pe vremea lui John F.Kennedy pe care Melania a renovat-o recent şi şi-a atras numeroase critici pentru asta.Prima Doamnă a vorbit despre toleranţă şi compasiune.

 „Opriţi violenţa şi jafurile”, a spus ea, în timp ce protestele continuau în Wisconsin. În discursul său, Prima Doamnă şi-a exprimat compasiunea pentru americanii îngrijoraţi de coronavirus, boala care, în Statele Unite, a ucis peste 178 de mii de oameni.

Fiul lui Donald Trump, Eric, şi-alăudat tatăl şi a promis că preşedintele îşi va ţine promisiunile făcute, aşa cum a făcut cu economia, construirea zidului de la frontieră, acordurile comerciale, relocarea ambasadei SUA la Ierusalim şi reducerea impozitelor.Tiffany, singurul copil al lu Trump care nu munceşte la Casa Albă, a criticat jurnaliştii în discursul său.  

Mai sunt zece săptămâni până la alegeri iar candidatul democrat Joe Biden are deocamdată un avantaj semnificativ, potrivit sondajelor.

„Avem nevoie ca soţul meu să fie preşedintele şi comandantul nostru pentru încă patru ani. Este cel mai bun pentru ţara noastră. Ştim cu toţii că Donald Trump nu face un secret din ceea ce simte. Onestitatea totală este ceea ce noi, ca cetăţeni, merităm din partea preşedintelui nostru. Indiferent că îţi place sau nu, ştii întotdeauna ce gândeşte. Şi asta se datorează faptului că este o persoană autentică, care iubeşte această ţară şi oamenii săi şi vrea să continue să o îmbunătăţească”, a declarat Melania Trump. 

 

„Aş dori să vorbesc direct cu tatăl meu.Îmi este dor să lucrez alături de tine în fiecare zi, sunt al naibii de mândru că sunt în prima linie a acestei lupte”, spune şi Eric Trump, fiul preşedintelui SUA.

 

„Ca proaspătă absolventă, mă aflu în aceeaşi situaţie ca unii dintre voi. Mulţi dintre voi îşi caută  un loc de muncă. Tatăl meu  a construit o economie solidă o dată. O va face din nou”, susţine Tiffany Trump. 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici