FBI face angajări

Biroul Federal de Investigaţii din SUA (FBI) va demara cea mai amplă campanie de recrutare de agenţi din ultimii 100 de ani, în pofida crizei economice marcată de concedieri masive şi creşterea şomajului, relatează CNN.

1631 afișări
Imaginea articolului FBI face angajări

FBI face angajări

FBI anunţă recrutarea a 850 de agenţi speciali şi peste 2.100 de angajaţi specializaţi pe diferite domenii, cea mai amplă campanie de angajare în istoria de 100 de ani a departamentului.

De regulă FBI scoate la concurs posturi pentru persoane cu aptitudini speciale în domeniul informaticii şi cunoscători de limbi străine, dar nevoile actuale cuprind o sferă mult mai largă, a precizat John Raucci, asistent în cadrul departamentului de Resurse Umane al agenţiei.

"Căutăm profesionişti în mai multe domenii de activitate care au o dorinţă fermă să ajute la apărarea ţării de terorişti, spioni şi alte persoane care ne doresc răul", a subliniat acesta.

Este vorba de specialişti în finanţe, contabilitate, analiză, training şi educaţie, consultanţă, filaj, inginerie, ştiinţe sociale, fizică sau mecanică, lista completă şi detaliile privind modul de recrutare fiind postate pe site-ul fbijobs.gov.

"Este un moment foarte bun pentru a aplica pentru un post bun în cadrul FBI", a declarat purtătorul de cuvânt al agenţiei, Richard Kolko.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici