Femeie decedată pe o bancă din oraş după ce a fost externată din spital cu diagnosticul "negativ la coronavirus"

  • O femeie de 48 de ani din Moscova, Yelena Chuklova, a fost găsită fără viaţă pe o bancă din oraş
  • Cu o zi înainte, ea fusese externată din spital în urma testării negative la coronavirus
  • Autorităţile investighează decesul femeii
13826 afișări
Imaginea articolului Femeie decedată pe o bancă din oraş după ce a fost externată din spital cu diagnosticul "negativ la coronavirus"

Femeie din Rusia, decedată pe o bancă din Moscova după ce a fost externată în urma testării negative

O femeie în vârstă de 48 de ani din Moscova a fost găsită fără viaţă pe o banca, la o zi după e a fost externată cu diagnosticul "negativ la coronavirus", scrie Moscow Times.
 
Potrivit sursei citate, camerele de supraveghere au surprins-o pe femeie în timp ce părea că are dureri puternice. Ea nu a reuşit să se mai deplaseze şi s-a aşezat pe o bancă, dându-şi suflarea înainte ca lucrătorii sociali din apropiere să sune la ambulanţă.
 
Sursa citată mai notează că ambulanţa a sosit la 11 minute de la apel, constatând direct decesul femeii.
 
Departamentul de sănătate afirmă că femeia nu prezenta urme ale unei pneumonii şi că aceasta suferea de cardiomiopatie. De asemenea, "decesul ar fi putut avea origini stâns legate cu consumul de alcool", au notat oficialii.
 
Rusia a raportat 47.121 cazuri de pacienţi diagnosticaţi cu coronavirus şi 405 decese.

Abonează-te la Mediafax pe Youtube: Scandal cu bâte şi lopeţi la Săcele. Poliţia a făcut uz de arme
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici